Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Портретна зйомка, портфоліо в Андрушівці

Весільна фотографія - один з основних напрямків роботи нашої фотостудії. Професійний фотограф зловить і ефектно сфотографує найяскравіші моменти вашого свята. Весільне фото, зроблене нашим професійним фотографом, буде повертати Вас у цей світлий день.

Також, весільний фотограф нашої фотостудії допоможе виразно оформити знімки з Вашого весілля:

- Весільні книги - дорогий і дуже модний "альбом", суть якого полягає в розміщенні фотографій найвищої якості, розміром у цілий розворот (!) У поєднанні з дорогим оформленням обкладинки та ексклюзивними матеріалами.
- Персональний весільний альбом набагато приємніше, коли весільні знімки зберігаються не в стандартному альбомі, як фотомагазин за рогом, а в особистому, зроблений спеціально для вас.
- Весільний сайт - з фото з Вашого весілля буде легкодоступним з мережі Інтернет!

Спектр послуг нашої фотостудії - від портретної, рекламної, весільної та корпоративної фотозйомки до зйомки портфоліо, архітектури, інтер'єру, а також всього, що передбачається бути вигідно презентованим потенційному клієнтові.

Наша фотостудія спеціалізуємося на портретній і весільній зйомці, так як це один з основних жанрів фото-мистецтва і, мабуть, самий складний вид зйомки.
Складність весільної фотозйомки полягає в тому, що весілля не можливо повторити в тому складі, в якому вона була.

Всі емоції тут справжні і завдання профессіональнаого весільного фотографа зловити кожен рух вашої душі.

Слово "портрет" говорить саме за себе: портрет - зображення певного конкретної людини або групи людей. Це може бути бюст, особа або навіть частину обличчя на однотонному тлі, або ж зображення в повний зріст, зняте в різних ракурсах.

Ми робимо тільки вдалі кадри!


Фото та відео послуги.
Зйомка весіль, ювілеїв, вечірок.
Відео-обробка з цифрових носіїв.
Замовляйте в Андрушівці та Андрушівському районі за e-mail адресою.


0 коментарі:

Архів блогу