Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 28 березня 2017 р.

Весільне фото в Андрушівці

Це найважливіший, незабутній день, це краса, зворушливість, чарівність, шорох атласу і аромат квітів, це втілення казки про принца і принцесу, це мрія ... Це ВЕСІЛЛЯ. А ще це боротьба мрії і реальності, бажань і бюджету. І однією з важливих складових цього дня є малюнок. Адже коли-небудь весільний букет втратить свою свіжість, а спогади про весільну подорож зміняться думками про будні дому і роботи. Тепер відчуття свята буде повертатися тільки на фотографії і відео.

Ми прагнемо створити таку весільну фотографію, де, крім зовнішньої краси і нарядності нареченого і нареченої у весільному портреті відображаються почуття, які вони відчувають один до одного в цей день: любов, ніжність, трепет, захоплення, обожнювання. Коли слова при погляді на фотографію зайві - ось це результат, до якого ми прагнемо.

Наш досвід, фантазія і професійне обладнання дозволяють одержувати знімки високої якості, включаючи як і постановку так і стильний репортаж, формальні і неформальні моменти, дивовижні портрети.

Так само ми використовуємо додаткове освітлення, яке дозволяє отримувати ефект студійної зйомки. Для реалізації цього фотографу допомагає асистент.

Зазвичай фотозйомка починається з дому нареченої. Оскільки головна героїня урочистості тільки вийшла з рук візажиста / перукаря, вона буде виглядати на фотографіях найкраще. І звичайно важливо відобразити зворушливий момент приходу нареченого до дому нареченої, благословення батьків, вихід молодих з дому. Поступово пара звикає до фотографа і веде себе більш невимушено.

Церемонія розпису - найважливіший момент дня. Тут необхідно все майстерність фотографа і швидка реакція, тому що ці моменти неповторні. Ось де незамінний репортаж. В ідеалі бажано запросити друга фотографа, щоб охопити і зворушливий момент одягання кілець крупним планом і обличчя наречених і звичайно емоції гостей.

За цим слідує креативна фотосесія на прогулянці по мальовничих місцях. У цьому ви можете цілком покластися на фотографа, він порадить виразні фони для постановочної фотосесії, від молодят потрібно тільки природно, гарний настрій і бажання отримати чудові знімки. Можливо у вас на прикметі є місце куди ви неодмінно хотіли б потрапити, обов'язково обговоріть це з фотографом для планування вашої поїздки.
Банкет - сама весела і безпосередня частина свята i тут розкривається вміння фотографа зловити і зафіксувати непідробні емоції молодят і гостей. Особлива увага приділяється першому танцю молодих, тостів батьків, кидання букета і розрізання весільного торта.

Унікальність наших робіт є результатом постійного пошуку свіжого нестандартного погляду на традиційну церемонію одруження, пошуку нових фонів і місць зйомки. Для нерозголошення наших напрацювань ми працюємо тільки з певними відеооператорами.

Знятий матеріал проходить через цифрову обробку, створення спецефектів (soft-focus, ч/б, сепія і т.д). У результаті клієнт отримає DVD - диск з обкладинкою і обробленими повноформатним файлами.


Фото та відео послуги.
Зйомка весіль, ювілеїв, вечірок.
Відео-обробка з цифрових носіїв.
Замовляйте в Андрушівці та Андрушівському районі за e-mail адресою.


0 коментарі:

Архів блогу