Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 20 березня 2017 р.

Візьміть дитину у родину

Кожна дитина заслуговує на опіку, на любов, на турботу, на батьків… Але нерідко доля складається так, що позбавляє діточок опіки, турботи, любові, дитинства. Тому державою проводиться робота зі створення такої форми державної опіки як прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу, патронатні сім'ї. Це надає можливість дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, рости та виховуватися в сім'ї.
В даний час в Андрушівському районі функціонує 2 дитячих будинки сімейного типу, в яких проживає 13 дітей-вихованців та 5 прийомних сімей, в яких проживає, виховується 8 прийомних дітей.
17 березня 2017 року, у ДНЗ «Колобок» с. Лісівки на батьківських зборах спеціалісти Андрушівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели бесіду на тему:”Сімейні форми виховання” в рамках інформаційної кампанії «Візьміть дитину у родину».
Тому якщо ви хочете дарувати діткам своє тепло і маєте бажання створити прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу – спеціалісти Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді допоможуть вам у цьому.
Детальнішу інформацію можна отримати за адресою: м.Андрушівка, площа Шевченка 1, 2 поверх, 14 кабінет, або по тел.. 2-20-72.

Пінчукова Н.О., фахівець із соціальної роботи І категорії відділу соціальної роботи АРЦСССДМ

0 коментарі:

Архів блогу