Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 1 квітня 2013 р.

Мій рідний край - історія жива

Історія нашої «маленької батьківщини» ніколи не народжувалася за робочим столом істориків, дослідників, а краплина за краплиною складалася із різних етапів історичного розвитку, зміни режимів та ідеологій, із щоденної подвижницької праці тих, хто жив і продовжує жити поряд.
В Андрушівській гімназії відбувся краєзнавчий урок «Мій рідний край - історія жива», присвячений 90-річчю з часу утворення Андрушівського району. Про історичне минуле краю учням 7-го та двом 11-им класам розповів місцевий історик-краєзнавець И. В. Лоханський. Продовжили краєзнавчу мандрівку «Стежками рідного краю» учні 11-А класу Борисова Маргарита, Сагадин Даша і Яремчук Максим.
Діти дізналися про події і факти історичного розвитку Андрушівщини, видатних її людей та ознайомилися з нетлінними скарбами - книгами, які бібліограф Андрушівської бібліотеки Люх О. Ю. представила на виставці-презентації «Увага! Нова краєзнавча книга».
Такі заходи потрібно проводити у освітніх закладах району, щоб молодь не лише знала, а й пам’ятала минуле заради майбутнього.

Наталія Островська,
вчитель української мови та літератури Андрушівської гімназії

0 коментарі:

Архів блогу