Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
понеділок, 1 квітня 2013 р.

Щастя та злагоду - кожній родині

У березні працівники Андрушівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели районну профілактичну акцію «Ехо» під гаслом: «Щастя та злагоду - кожній родині!». Ми здійснили три виїзди мобільного консультаційного пункту, спільно з фахівцями із соціальної роботи відвідано 49 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, проведено 29 групових профілактичних заходів.
Так, в селах Зарубинці, Городківка, Степок, Стара Котельня, Великі Мошківці, Крилівка, Нехворощ та м. Андрушівка для найуразливіших категорій населення було проведено лекційно-тренінгові заняття на тему: «Алкоголь і його вплив на організм людини», «Куріння - зло для організму», «Шкідливим звичкам скажем «НІ!», «Молодь за майбутнє без СНІДу», «Права дитини», «Молодь і міліція» та відеолекторії «Тест», «Правда про наркотики», «ВІЛ/СНІД», «Крапля алкоголю», «Права дітей». Спільно з кримінально-виконавчою інспекцією УДПС в Андрушівському районі для умовно-засудженої молоді провели "круглий стіл” з питань протидії торгівлею людьми та органами, профілактики правопорушень та злочинності в молодіжному середовищі, в ході якого присутні переглянули відеофільм «Станція призначення - життя!».
Надано 141 індивідуальну консультацію із зазначених проблем для членів сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, дітям, схильним до девіантної поведінки, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.
На виконання Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» та з метою привернення уваги громадськості до проблем дітей з функціональними обмеженнями, виявлення та підтримки творчо обдарованих дітей районним центром СССДМ було проведено І етап конкурсу творчості серед дітей з особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші», на якому були представлені творчі роботи дітей. Переможцем визнано учня Зарубинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Степана Кіосе, роботи якого подано до Житомирського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для участі у обласному етапі конкурсу.
Працівники Андрушівського районного центру СССДМ продовжують проводити профілактичну та інформаційно-просвітницьку роботу серед різних категорій населення району.

Леся Погоріла,
головнний спеціаліст АРЦСССДМ

0 коментарі:

Архів блогу