Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 14 квітня 2013 р.

Із засідання координаційної ради

На засіданні координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, яке відбулося 10 квітня, голови місцевих рад обговорювали питання благоустрою населених пунктів та поводження з твердими побутовими відходами.
В районі прийняті і діють «Програма благоустрою населених пунктів Андрушівського району на 2011-2013 роки» та «Програма поводження з твердими побутовими відходами». З інформаціями про хід виконання даних програм виступили начальник відділу архітектури, містобудування та ЖКГрайдержадміністрації Струць Ю. М. та заступник голови районної ради Шпаківський В. Б. Роз’яснення щодо вимог природоохоронного законодавства зробив інспектор з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції в Житомирській області Войнаш Д. Л. Про результати проведення загальних зборів громадян проінформував присутніх керуючий справами виконавчого апарату районної ради Михайловський С. А. Бровківський та Городківський сільські голови Мельник Н. І. і Кебал В. В. поділилися з колегами своїми напрацюваннями з організаторської роботи по впровадженню у практичну діяльність вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
З пропозиціями щодо оздоровлення дітей звернувся до голів рад директор дитячого оздоровчого закладу «Чайка» Горкун В. І. З усіх розглянутих питань координаційна рада прийняла відповідні рішення.

Тетяна Ломберг,
начальник відділу організаційної роботи районної ради

0 коментарі:

Архів блогу