Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 13 квітня 2013 р.

Зустріч з юними талантами

12 квітня в приміщенні районного будинку культури відбувся творчий звіт вихованців Андрушівської школи мистецтв. Юні таланти демонстрували, яких висот зуміли досягти. Вони розуміли, що попереду у них ще так багато роботи, аби в цьому році, який оголошений Президентом Роком дитячої творчості, якнайширше розкрити свої обдарування.
Такі заходи завжди збирають численну глядацьку аудиторію. Шанувальники музики, пісні і танцю мають можливість оцінити творчі здібності дітей, підтримати їх прагнення до самовдосконалення.
А перед концертом і школярі, і дорослі з цікавістю та щирим захопленням оглядали виставку художніх робіт класу образотворчого мистецтва, який веде педагог Л. В. Чупринська, ліплення. Що не картина, то маленьке диво, витвір дитячої фантазії, де відображений навколишній світ у дитячому сприйнятті - багатий і неповторний, ще ними до кінця непізнаний.
А потім глядачів покликали до залу хвилюючі акорди музики. Концерт подарував слухачам зустріч з класичним і сучасним музичним мистецтвом, хореографією.
Інструментальні твори для скрипки, фортепіано, домри, гітари, баяну, духових інструментів прозвучали у виконанні Ксенії Пастовенської, Вікторії Фесюк, Вікторії Негоди, Максима Гладуна, Насті Панченко, Дениса Стельмашенка, Святослава Повальчука, Андрія Білошицького, Сергія Поліщука, Світлани Швидкої, Каті Пилипенко, Сергія Семенова, Юлії Мирончук.
Щиро аплодував зал, коли виконували українські пісні Аня Коксун, фольклорний гурт «Веретенце».
Із задоволенням слухали глядачі виступи хору молодших класів, оркестрів народних та духових інструментів.
Скільки чудових хвилин відпочинку подарували тим, хто прийшов на концерт, учні класу хореографії - танцювали в ритмі, злагоджено, із запалом за що були нагороджені хвилею оплесків.
Після закінчення концерту юним талантам, їх викладачам щиро дякувала за гарні виступи начальник відділу культури райдержадміністрації Г. І. Білецька.

Валентина Василюк

0 коментарі:

Архів блогу