Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 16 квітня 2013 р.

І професія, і покликання

Манич Петро Андрійович родом з Київщини, але в нашому районі живе і трудиться вже 27-ий рік. Він стоматолог-хірург центральної районної лікарні. Стати лікарем мріяв з дитинства, тому після закінчення школи вступив до Київського медучилища № 2, а пізніше - до Полтавського медичного стоматологічного інституту. Потім були інтернатура і направлення на роботу в Андрушівку.
Молодого, здібного спеціаліста одразу оцінили і колеги, і пацієнти. Щоб потрапити на прийом до Петра Андрійовича, люди з самого ранку займали чергу в реєстратурі - а раптом не вистачить номерків. У нього лікуються цілими родинами, багато постійних пацієнтів.
Петро Андрійович - простий у спілкуванні, стриманий і поміркований, як і личить справжньому лікарю. А в нього ще й специфіка роботи така - хто з нас не знає, як тривожно чекати прийому під дверима стоматолога-хірурга. Добре, що Петро Андрійович володіє природним хистом - сам спокійний і пацієнта вміє заспокоїти, а маніпуляції проводить зі знанням справи. Він має першу професійну категорію, вдосконалює свій фаховий рівень на курсах підвищення кваліфікації. У колективі Петра Андрійовича шанують і лікарі, і середній та молодший медперсонал.
За роки роботи було в нього багато студентів, які проходили переддипломне стажування, а потім щиро дякували своєму наставнику за набуті навики і за напутні слова про те, що без любові до обраної професії ніколи не станеш висококваліфікованим спеціалістом. За таким правилом живе і трудиться П. А. Манич, чий портрет ви побачите на оновленій районній Дошці пошани. Це заслужена шана за добросовісний труд.

Людмила Кулик

0 коментарі:

Архів блогу