Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 24 травня 2014 р.

Міліція припинила круїз металозбирачів селами Андрушівщини

Нелегальні пункти прийому металобрухту на колесах днями закрили дільничні міліціонери, заставши їх одразу у двох населених пунктах Андрушівського району. Нині за фактами порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом розпочато кримінальні провадження.

Невдалими для житомирянина та бердичівлянина, які займалися скуповуванням брухту чорного металу, виявилися рейси до с. Івниці та смт Червоного Андрушівського району Житомирщини. Підприємливих ділків зустріли у цих населених пунктах правоохоронці.

У с. Івниці дільничний інспектор міліції, який відвідував населення за місцем проживання, посеред сільської вулиці виявив автомобіль, водій якого, 41-річний житомирянин, займався скуповуванням металобрухту, не маючи спеціального дозволу на такий вид діяльності. Під час огляду автівки слідчо-оперативною групою, викликаною на місце події, було виявлено та вилучено понад 400 кг металобрухту.

А в селищі Червоному дільничний міліціонер помітив автівку, за кермом якої перебував 22-річний житель м. Бердичева. Як виявилося, за день «круїзу» Андрушівщиною він устиг незаконно зібрати у населення близько півтонни брухту чорного металу.

– Нині за фактом порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом (ст.213 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальне провадження. Автомобілі з металобрухтом доставлені до райвідділу міліції , - повідомив начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко.

За чинним кримінальним законодавством подібні дії караються значними штрафними санкціями або громадськими роботами.

СЗГ УМВС України в Житомирській області, за інформацією Андрушівського РВ УМВС

0 коментарі:

Архів блогу