Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 22 травня 2014 р.

Голова райдержадміністрації Р.В. Гаврилович здійснив ряд робочих поїздок по населених пунктах району

22 травня 2014 року голова райдержадміністрації Р.В. Гаврилович здійснив ряд робочих поїздок по населених пунктах району.
З метою вивчення та вирішення проблем соціально-економічного розвитку територіальних громад, керівник району оглянув об’єкти соціальної сфери та поспілкувався з жителями населених пунктів.
Очільник району ознайомився з роботою виборчих дільниць, відмітивши, що на йкраще матеріально – технічно забезпечена виборча дільниця смт.Червоне.
У ході робочої поїздки Роман Васильович відвідав с.Нехворощ. Керівник району позитивно оцінив роботу Нехворощанської ЗОШ, відмітивши благоустрій прилеглих територій та відремонтовані й оснащені кімнати для навчання і виховання. Голова висловив переконання, що зараз у школах педагоги повинні приділяти велику увагу формуванню почуття патріотизму в учнів, формуванню особистості на засадах духовності, моральності та толерантності.
Голова районної державної адміністрації разом з головою місцевої ради також зустрілися з дружиною військовослужбовця Макаревич С.Л., яка звернулася з проханням про допомогу. Гетьман В.М. запевнив, що сільська рада має можливість надати всю необхідну допомогу.
Також керівник району відвідав с. Крилівка, де порушив питання надання матеріальної допомоги родині військовослужбовця Огурківського Романа, який постраждав при виконанні службових обов’язків та на даний час знаходиться в опіковому центрі м. Києва. На лікування військовослужбовця щодоби необхідно біля п’яти тисяч гривень.
У смт. Червоне голова райдержадміністрації також зустрівся з сім’єю військовослужбовця. Зі слів матері, вона дуже хвилюється за життя свого наймолодшого сина, який зараз проходить службу в Збройних силах України. Проте син переконаний, що його святий обов’язок захищати Батьківщину.
Очільник району оглянув об’єкти соціально-гуманітарної сфери та приватного сектору, де особисто ознайомився з їх роботою.
Роман Васильович під час зустрічі з сільським головою М. Мошківців обговорив актуальні питання життєдіяльності територіальної громади, зокрема, щодо покращення благоустрою населеного пункту, стану доріг, подальшого соціально – економічного розвитку села.

0 коментарі:

Архів блогу