Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 29 травня 2014 р.

В Андрушівській гімназії пролунав останній шкільний дзвоник

Голова Андрушівської районної державної адміністрації Р.В. Гаврилович, голова Андрушівської районної ради В.В. Костик завітали на свято останнього дзвінка до Андрушівської гімназії.
Керівник району Р.В. Гаврилович привітав учнівський, педагогічний і батьківський колективи Андрушівської гімназії. Роман Васильович побажав випускникам успіхів у майбутньому, вдалих перших кроків у самостійному житті, впевненості в собі, здійснення мрій та сподівань. Зазначив, що молодь – це наше майбутнє, і від неї залежить подальше процвітання держави. Висловив сподівання, що незалежно від обраної професії, молоде покоління зробить гідний внесок у розквіт держави і Андрушівського краю зокрема.
На святковій лінійці було відзначено обдарованих дітей, які показали високий рівень знань не тільки в процесі навчання, а й в районних, обласних олімпіадах, конкурсах, змаганнях.
Свято останнього дзвоника продовжилося концертною програмою, яку підготували школярі.
Пролунав останній дзвоник, сповістивши про те, що навчальний рік закінчився і попереду довгоочікувані канікули, а для випускників – вступ до навчальних закладів.
А останній шкільний вальс і останній дзвоник вкотре нагадав про незабутні шкільні роки.

0 коментарі:

Архів блогу