Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Робочий візит голови Р.В. Гавриловича до с. Зарубинці

Сьогодні, 30 травня з робочим візитом в с. Зарубинцях побував голова райдержадміністрації Р.В. Гаврилович.
Під час поїздки керівник району ознайомився із роботою ПОСП «Надія». Директор Семенюк В.І. розповів, що на підприємстві працює 70 чоловік, середня заробітна плата складає біля двох тисяч гривень. Щороку тут виробляється близько 13 млн. яєць. Підприємство виготовляє комбікорм для власних потреб, здійснює реалізацію курей. Проте зараз найбільша проблема, за словами Семенюка В.І., в нечесній конкуренції на ринку яйця.
Роман Васильович, зазначив, що необхідно більше співпрацювати з районними підприємствами, адже тут конкуренція не така велика та ринок більш прозорий. Також очільник району висловив переконання, що необхідно збільшувати кількість працюючих та по мірі можливості розширювати виробництво, адже дана птахофабрика є яскравим прикладом розвитку сільськогосподарського бізнесу та створення нових робочих місць на селі.
Побував голова райдержадміністрації і у Зарубинецькій сільській раді. Спілкуючись з головою Антонюк Л.Д., очільник району цікавився розвитком соціально – культурної сфери села, земельними питаннями та проблемами громади. Керівник району акцентував увагу голови ради на питанні закупівельної ціни на молоко у населення.
В рамках візиту Роман Васильович відвідав Зарубинецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів. Голова району ознайомився з умовами навчання дітей, оглянув приміщення школи, поспілкувався з директором та вчителями. Директор школи озвучила проблеми, які необхідно усунути до початку нового навчального року.

0 коментарі:

Архів блогу