Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
середу, 14 жовтня 2009 р.

Житомирські регіонали допомогли Андрушівській гімназії та дитячому садочку

14 жовтня Андрушівська гімназія відзначила 70-ліття з часу заснування.

Для народного депутата України, голови Житомирської обласної організації Партії регіонів Миколи Присяжнюка вже стало традицією всіляко підтримувати молоде покоління області: «Що посіємо сьогодні в душах цих хлопців і дівчат – те проросте через кілька років. Сьогоднішнє молоде покоління – це запорука завтрашнього злету нашої держави».

До ювілею у гімназії вирішили відкрити світлицю – своєрідний музей, відвідувачі якого зможуть дізнатися про історію школи і сьогоднішнє життя гімназії, про здобутки колективу та учнів.

- На жаль, сьогодні з бюджету майже не виділяються кошти на подібні цілі, - зазначив депутат обласної ради від Партії регіонів Едуард Ставицький.

– Проте Партія регіонів виконує обіцянку, дану в рамках акції «Віктор Янукович почує кожного». Ми почули звернення керівництва гімназії. Ми почули про бажання учнів мати такий музей.

Народний депутат Микола Присяжнюк та депутат обласної ради Едуард Ставицький подарували гімназистам усі необхідні для світлиці меблі.

- Саме освічена та здорова молодь допоможе нашій державі розвиватися економічно, культурно та соціально, - зауважив у привітальному слові депутат Житомирської обласної ради, заступник голови обласного партійного осередку Андрій Дяченко. – Гімназія славиться обдарованістю школярів та професіоналізмом учителів. Адже тільки за останні три роки 16 учнів гімназії стали призерами обласних олімпіад.

Партія регіонів почула і крик про допомогу з села Новоівницьке Андрушівського району. Після розформування військової частини з балансу Міністерства оборони був знятий дитячий садочок – і проблеми малечі стали мало кого цікавити. Зокрема, гостро постала проблема умеблювання: кілька тижнів тому маленька дитина впала зі зламаного стільця, травмувавши голову. Завідуюча дитсадка звернулася до Партії регіонів з проханням допомогти.

На проблему оперативно відреагував активіст Партії регіонів, куратор Андрушівської районної організації Ігор Якубович, який завжди переймається проблемами кожного мешканця району і по мірі можливостей намагається знайти вихід із ситуації. Так, малюки з Новоівницького вже обідають та граються, сидячи на нових стільчиках.

- Кожен із нас повинен розуміти, що особливу увагу потрібно приділяти нашому майбутньому – нашим дітям, - зазначив голова Андрушівської районної організації Партії регіонів Віктор Гладунець. – Якщо держава не може потурбуватися про них самостійно, це повинні зробити ми. Партія регіонів і надалі максимально приділятиме увагу проблемам дітей і молоді.

Олена Шацьких

0 коментарі:

Архів блогу