Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 20 жовтня 2009 р.

Життя та здоров’я дітей - найдорожчі

Життя людини - єдине і неповторне. І тому кожен повинен вчитися його берегти. Цієї мудрої і дуже важливої науки ми цікаво і весело вчимо своїх вихованців: з казкою, віршем, загадкою, прислів’ям, щоб одержана інформація стала для них не лише сумою знань, а й стійким переконанням, нормою життя.
Саме в такому руслі пройшла в 3-Б класі відкрита виховна година на тему: «Наш друг - дорожній рух». До школярів завітав старший лейтенант, інспектор адмінпрактики відділення Державтоінспекції в м. Андрушівка Тудосе Олександр Вікторович, який ознайомив учнів з Правилами дорожнього руху. Класний керівник Говорадло Інна Борисівна разом зі своїми вихованцями в казковій формі продемонстрували, як виконують правила. Хоча їх у нас є немало, але варто основні знати та виконувати. Головними з-поміж таких є Правила безпечної поведінки на вулицях і дорогах.
Діти охоче відповідали на запитання вікторини, відгадували загадки та грали в гру «Світлофор». Виховна година була змістовною та цікавою.
Проводячи бесіди та виховні заходи, вчителі нашої школи ретельно готуються до них, знаходять цікаві факти, часто проводять їх у вигляді рольової гри. А школярі завжди запам’ятовують і виконують всі правила, які вивчаються на уроках та позакласних заходах, бо усвідомлюють, що від цього залежать їхні життя та здоров’я.

Андрушівська районна державна адміністрація

0 коментарі:

Архів блогу