Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 20 жовтня 2009 р.

Слово про наставника

Чарує нас своїми яскравими барвами осінь, але вже перші заморозки пригнічують золоте цвітіння чорнобривців, які квітують майже біля кожної садиби. Саме на початку листопада відзначають своє професійне свято працівники соціальної сфери. І це справедливо, бо вони піклуються про людей, у життя яких прийшла осінь.
Мої колеги лікують людей словом, добрим ставленням, моральною підтримкою. Ми завжди намагаємося бути чуйними, терплячими, милосердними, прагнемо зрозуміти і допомогти тому контингенту людей, який обслуговуємо.
Майже 15 років працює в управлінні Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Міняйленко Валентина Михайлівна - головний спеціаліст відділу виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за цільовим використанням коштів. Це знаючий свою справу працівник і мудрий наставник для молодих спеціалістів управління. Завжди доброзичлива і врівноважена, вона віддає тепло своєї душі улюбленій справі, а ми, колеги, завжди відчуваємо на собі силу її рішучого і водночас м’якого характеру, професійної вимогливості. В неї особливий підхід до людей і бажання допомогти, підтримати, порадити. Цьому її навчило життя.
Валентина Михайлівна - чудова господиня, кохана дружина та любляча мама, турботлива бабуся. Щовечора поспішає вона додому, де на неї, стомлену і заклопотану, чекає дружна родина. Яке це щастя - тиха сімейна гавань, де завжди можна знайти розуміння і підтримку.

Ірина Бонюк,
Головний спеціаліст-інженер відділу пенсійного забезпечення
Андрушівська районна державна адміністрація

0 коментарі:

Архів блогу